Acties

Back to campus

Bent u op zoek naar een betaalbare computer voor schoolwerk en studie? Zoek dan niet verder! Deze zomer biedt ComputerInfor een pakket aan speciaal voor scholieren en studenten. Bij aanschaf van een computer krijgt u 50% korting op een besturingssysteem én op een Microsoft Office pakket! U bespaart dan tot €135- op uw aankoop!

U koopt een computer al vanaf €219- bij ComputerInfor. Indien u dit combineert met Microsoft Windows 10 Home en Microsoft Office 2016 Home and Student, bent u slechts €323- kwijt voor een compleet systeem!

U maakt gebruik van deze actie door een Microsoft Windows besturingssysteem, een Microsoft Office pakket en een computer toe te voegen aan de bestellijst. Vervolgens geeft u de actiecode 'Back2Campus' op in het veld 'Extra informatie' op het bestelformulier. U krijgt dan persoonlijk een offerte waarop de actie is verrekend. U kunt meerdere malen gebruik maken van deze actie! De actie is geldig tot en met 30 september 2018.

Gamen voor het goede doel

ComputerInfor biedt de mogelijkheid om middels een donatie van €5- een compleet gamepakket te winnen én het WNF te steunen. Het gamepakket bestaat uit een CI Game 200 computer van ComputerInfor, een FullHD beeldscherm, een toetsenbord en een muis. De computer wordt gebruiksklaar inclusief een geactiveerde versie van Windows 10 afgeleverd.

Klik hier voor meer informatie.