Informatie

Afspraak inplannen

U kunt afspraken inplannen door contact op te nemen met ComputerInfor. In overleg wordt een datum en een tijd vastgesteld. ComputerInfor werkt zeven dagen per week (met uitzondering van feestdagen). Op maandag tot en met vrijdag kunnen afspraken ingepland worden tussen 10:00 en 20:00 uur. Op zaterdag en zondag kan dat tussen 12:00 en 18:00 uur.

Betalen

Bij ComputerInfor kunt u pinnen met uw bankpas of creditcard. Het is ook mogelijk om te betalen middels een bankoverschrijving. Indien u geen van deze betaalopties tot uw beschikking hebt, kunt u contant betalen. De betaling dient binnen twee weken na factuurdatum te geschieden. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Leveren

ComputerInfor houdt zelf geen producten in voorraad. De levertijd van producten kan dus variëren, afhankelijk van de leverancier. Meestal duurt een levering niet langer dan drie dagen. Indien een levering langer duurt dan drie dagen, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Normaliter worden producten geleverd op uw adres. Bij de levering worden voorrijkosten in rekening gebracht. Eventueel kunt u ook op afspraak producten ophalen. U betaalt dan geen voorrijkosten.

Bestellen

ComputerInfor biedt een grote hoeveelheid producten aan. Indien u online een bestelling wilt plaatsen bij ComputerInfor, kan dit via het bestelformulier.

Voor iedere bestelling neemt ComputerInfor contact met u op. Zo krijgt u altijd persoonlijk advies en weet u zeker dat u producten koopt, die voldoen aan uw wensen. ComputerInfor, goed geïnformeerd!

U kunt hier de algemene voorwaarden lezen die worden gehanteerd.

Hier hebt u een overzicht van de werkzaamheden die ComputerInfor uitvoert.