Informatie

Afspraak inplannen

U kunt afspraken inplannen door contact op te nemen met ComputerInfor. In overleg wordt een datum en een tijd vastgesteld. ComputerInfor werkt zeven dagen per week (met uitzondering van feestdagen). Op maandag tot en met vrijdag kunnen afspraken ingepland worden tussen 10:00 en 20:00 uur. Op zaterdag en zondag kan dat tussen 12:00 en 18:00 uur.

Betalen

Betaling gebeurt bij voorkeur middels een bankoverschrijving. Het is eventueel ook mogelijk om contant te betalen. De betaling dient binnen twee weken na factuurdatum te geschieden. Lees de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Leveren

ComputerInfor houdt zelf geen producten in voorraad. De levertijd van producten kan dus variëren, afhankelijk van de leverancier. Meestal duurt een levering niet langer dan drie dagen. Indien een levering langer duurt dan drie dagen, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Normaliter worden producten geleverd op uw adres. Bij de levering worden voorrijkosten in rekening gebracht. Eventueel kunt u ook op afspraak producten ophalen. U betaalt dan geen voorrijkosten.

Bestellen

ComputerInfor biedt een grote hoeveelheid producten aan. Indien u online een bestelling wilt plaatsen bij ComputerInfor, kan dit via de bestelpagina. Het is uiteraard ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen.

U kunt hier de algemene voorwaarden lezen die worden gehanteerd.

Hier heeft u een overzicht van de werkzaamheden die ComputerInfor uitvoert.