Werkzaamheden

Computers vervaardigen

ComputerInfor vervaardigt computers geheel naar wens van de klant. Voor ieder type gebruiker kan wel een computer worden samengesteld. Van kantoorwerk tot het spelen van veeleisende spelletjes: Alles is mogelijk!

Computers reviseren

Bij het reviseren van een computer wordt kapotte of verouderde hardware vervangen. Indien nodig, wordt ook het besturingssysteem vervangen. Het reviseren van een computer is meestal goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe computer.

Computers onderhouden

Computers worden opgeschoond door virussen, reclamesoftware en overige overbodige software te verwijderen. Een schone computer start sneller op en kan taken sneller uitvoeren. Het maken van een back-up is ook belangrijk. Met een back-up heeft u altijd uw persoonlijke bestanden bij de hand. Zelfs indien uw computer onverwacht defect raakt.

Apparatuur aansluiten

Voor het aansluiten van elektronische apparatuur kunt u eveneens terecht bij ComputerInfor. Kabels wegwerken, het ophangen van draagbeugels en vergelijkbare klussen vallen helaas buiten de werkzaamheden van ComputerInfor.

Software ontwikkelen

ComputerInfor ontwikkelt ook kleine applicaties en websites voor elk denkbare toepassing. ComputerInfor heeft onder andere de eigen website ontworpen en ontwikkeld! Indien u software op maat wilt laten maken, kunt u contact opnemen met ComputerInfor.